Logo

Katrine-blomme-kage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

454 g svesker
½ liter vand
125 g sukker
1 stk hel kanel
citronskal
50 g mandler
4 dl fløde
1 stang vanilje
4 æg
60 g sukker
50 g smør

Bland vand, sukker, helt kanel og citronskal og bring det i kog.
Kom sveskerne i og lad dem småkoge et par minutter.
Lad sveskerne svale.
Fjern stenene og anbring en smuttet mandel på stenens plads.
Læg sveskerne i et smurt, ovnfast fad.
Bring fløden og den flækkede vaniljestang i kog.
Pisk æg og sukker sammen.
Pisk den kogende fløde i æggemassen.
Pisk smørret i og hæld cremen over sveskerne.
Sæt fadet i ovnen ved 175°C i ca. 45 minutter.
Server desserten lun med koldt flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her