Logo

Anjas salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anjas salat

500 g kogte, faste kartofler

3 løg

4 syltede grønne agurker

300 g kinakål

250 g pølse med hvidløgssmag

1 dl cremefraiche

1 spsk gedeost eller Danablu

1 spsk kryddereddike

salt og peber

4 hårdkogte æg

1 spsk kapers

karse

Tilbehør: rugbrød

*

Skær kartofler, løg og grønne agurker i terninger og bland det med groft hakket kinakål og strimlet spegepølse.

Rør cremefraiche sammen med den mosede ost og tilsæt kryddereddike.

Smag til med salt og peber og hæld det over salaten.

Vend den godt og lad den trække i 2-3 timer.

Vend salaten igen før serveringen og pynt med kvarte hårdkogte æg, kapers og karse. Server brød og smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her