Logo

Rusbjerg's specialitet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ørred eller helt
8 store kartofler (i skiver på ca. 0.5 cm)
3 dl olie eller magerine
2 store løg
5 gulerødder
 
Hæld lidt olie i bunden af et ovnfast fad, snit 1 løg i bunden, læg fisken
på skindsiden kom krydderier på fisken, efter eget valg.
Husk at komme godt med salt/peber på fisken.
Læg derefter skiftevis løg, kartofler og gulerødder i lag.
Læg lidt margarine ovenpå.
Dæk fadet med alufolie, og sæt den ind i ovnen på 250ºC og lad den
"stege" i 30 minutter til kartoflerne er dejlig bløde at stikke i, tag
alufoliet af og lad den være i ovnen ca. 15 min ekstra til de øverste
kartofler er gyldenbrune.
Der skal ingen sauce til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her