Logo

Spinat-persille suppe med bacondrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat-persille suppe med bacondrys

 

Forretten er en flot grøn suppe med sprød bacon som topping. þ Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og superlækker. Find flere gode opskrifter her på madABC.dk ...

Arbejdstid: 40 min. Stege/kogetid: 20 min. 4 personer

 

#

2 store løg

600 g melede kartofler

25 g smør

1 liter urte- eller hønsebouillon

500 g frisk spinat (eller frossen spinat)

1 bundt bredbladet persille

salt og friskkværnet peber

½ tsk fintrevet muskatnød

200 g bacon i terninger

Tilbehør: evt. ristet brød

*

 

Pil løgene, og hak dem fint.

Skræl kartoflerne, og skær dem i små stykker.

Steg løgene klare i smør.

Tilsæt kartofler og bouillon, og kog i ca. 15 min., til kartoflerne er møre.

 

Skyl spinat- og persillebladene, og slyng dem tørre.

Vend dem i suppen, og kog den i et par min. mere.

Blend suppen til ensartet konsistens, og smag til med salt, peber og muskatnød.

 

Rist baconterningerne sprøde på en pande, og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.

Server suppen med bacon og evt. brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her