Logo

Panerede lammekoteletter med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte eller 16 enkelte lammekoteletter mindst 2 cm tykke
1-2 æg
2 dl rasp
3 spsk friske krydderurter fx timian, rosmarin, salvie, merian og hvidløg
salt
peber
olie og smør til stegning

Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par snit i fedtkanten på koteletterne så de holder faconen. Vend koteletterne i de sammenpiskede æg og derefter i krydderurterasp. Lad dem hvile i 5 minutter, så paneringen sætter sig. Steg koteletterne i en blanding af olie og smør i 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldenbrune og sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her