Logo

Chilensk linsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl røde linser
1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olie
½ tsk salt
14 dl vand
4 æg
4 skiver fransbrød
Parmasanost

Hak løg og hivdløg fint.

Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune.

Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.).

Smag til med salt.

Kog æggene i 4 minutter.

Rist brødskiverne og skær dem i terninger.

Læg ½-1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel.

Drys brrødterningerne over og server suppen med reven ost.

Parmasaosten kan skiftes ud med reven emmenthaler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her