Logo

Ungarsk Kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler
2 løg
2 spsk olie
2 spsk paprika
ca. 7 dl vand
4 dl cremefraiche
2 spsk hvedemel
salt
 
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Pil og hak løgene.
Svits løgene i olien uden at de tager farve.
Tilsæt kartofler og paprika under omrøring.
Hæld vand ved så kartoflerne er dækkede.
Lad kartoflerne småkoge i ½ time.
Rør hvedemel ud i creme fraichen og rør det i suppen.
Giv suppen et opkog og smag til med salt.
Serveres rygende varm sammen med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her