
 
Desserten
er en klassisk chokolademousse med frisk frugt. 
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Hviletid: ca. 2 timer 
#
150
g mørk chokolade 
3
æggeblommer (evt. pasteuriserede) 
3
æggehvider (evt. pasteuriserede) 
3 spsk
sukker 
1½
dl piskefløde 
Tilbehør:
4 skiver frisk ananas eller 4 små pærer 
*
 
Knæk
chokoladen i små stykker, og læg dem i en skål. 
Sæt
den over en gryde med næsten kogende vand (vandbad), og smelt chokoladen. 
Tag
skålen op, og lad chokoladen køle lidt af. 
Rør
æggeblommerne i chokoladen. 
Pisk
æggehviderne stive med sukker, og vend det sammen med chokoladeblandingen. 
Pisk
fløden til skum, og vend det i moussen lige efter æggehviderne. 
Hæld
chokolademoussen i portionsglas, sæt dem i køleskab, og lad dem stivne i ca. 2
timer. 
Læg
små stykker frisk ananas på toppen lige før servering 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin