Logo

Chokolademousse med blåbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolademousse med blåbær 2

 

Dessert skal der også til, og i denne uge foreslår vi en klassisk chokolademousse, som både store og små holder af.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Hviletid: 1 time.

 

#

150 g mørk chokolade

3 æg

25 g sukker

2½ dl piskefløde

100 g blåbær (evt. optøede)

2-3 spsk sukker

Pynt: kakaonibs eller hakket mørk chokolade

*

 

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

Del æggene i blommer og hvider.

Rør æggeblommerne sammen med den smeltede chokolade.

Pisk æggehviderne stive med sukker, og vend dem i chokoladeblandingen.

Pisk fløden til blødt skum, og vend den forsigtigt i blandingen.

 

Fordel chokolademoussen i portionsglas, og lad den stivne i køleskab i mindst 1 time.

 

Bland blåbær med sukker, og drys dem på mousserne sammen med kakaonibs eller hakket chokolade.

 

Chokolademousse med blåbær 2

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her