Logo

Chokolademousse med blåbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokolademousse med blåbær 2

 

Dessert skal der også til, og i denne uge foreslår vi en klassisk chokolademousse, som både store og små holder af.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Hviletid: 1 time.

 

#

150 g mørk chokolade

3 æg

25 g sukker

2½ dl piskefløde

100 g blåbær (evt. optøede)

2-3 spsk sukker

Pynt: kakaonibs eller hakket mørk chokolade

*

 

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

Del æggene i blommer og hvider.

Rør æggeblommerne sammen med den smeltede chokolade.

Pisk æggehviderne stive med sukker, og vend dem i chokoladeblandingen.

Pisk fløden til blødt skum, og vend den forsigtigt i blandingen.

 

Fordel chokolademoussen i portionsglas, og lad den stivne i køleskab i mindst 1 time.

 

Bland blåbær med sukker, og drys dem på mousserne sammen med kakaonibs eller hakket chokolade.

 

Chokolademousse med blåbær 2

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage for utålmodigeDenne delikate kage tager det kun 15 min. at bage. Den skal skæres i meget tynde snitter,...
• Chokolademousse infoChokolademousse (fransk "skum") er en dessert, der indeholder chokolade. Retten indeholder...
• Varm chokolade med sød karamelKom den varme chokolade i et krus, og top med skumfiduser og lidt ekstra karamelsauce
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os