Logo

Brændenældesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brændenælder,
1 liter suppe (evt. terning),
1 finthakket løg,
2 tsk karry,
2 dl mælk,
olie,
salt, peber
1 tsk reven muskat,
Maizena til at jævne med.

Brændenælder skylles godt – brug kun de små nye skud – blancheres i kogende vand, drypper af og hakkes lidt.

Et finthakket løg klares i lidt olie og tilsættes karryen.

Suppen tilsættes sammen med mælken og jævnes med Maizena.

Smages til med salt, peber og den revne muskat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her