Logo

Andesteg med tranebær og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 and
200 g tranebær
4 spsk blommemarmelade
1 dl friskpresset appelsinsaft
2 dl piskefløde 
andesky fra stegepanden
Maizenamel
2 squash
2-3 spsk Høng Himmelblå
2 dl fløde
smør
salt, peber
 
Anden deles lige over og begge dele lægges i en bradepande.
Man kan også stege den hel, men på denne måde får man mere sprødt skind.
Sættes i ovnen ved 150ºC.
Når den har stegt i ca. 1 time smøres blommemarmeladen ud over anden.
Tranebærrene hældes over sammen med appelsinsaft og lidt vand.
Pas på at det som løber ned fra anden ikke steger fast i bunden af
bradepanden.
Steges yderligere i 2-2 ½ time.
Når den så er stegt færdig hældes stegeskyen i en gryde og man lader det stå lidt, til fedtet stiger til toppen.
Skum fedtet af og kassér det, resten sigtes og jævnes med Maizena rørt ud i vand.
Det koges lidt og smages til med salt og peber.
Squashene skæres i stave på ca. 5 cm.
Smørret smeltes i en gryde og squashene dampes.
Osten tilsættes sammen med fløden og det koger et par min. til squashen er mør.
Der må gerne være lidt bid i dem.
Serveres med kogte kartofler, der er ristet på en pande i smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her