
Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er der serveret! 
 
1-2 spsk pinjekerner
2 ciabatta-rundstykker (eller lignende som er beregnet til færdig bagning)
4 tsk pesto (færdigkøbt)
125 g mozzarella i lage
20 kirsebærtomater
salt og peber
et par strimler frisk basilikum
 
Pinjekerner ristes på en pande uden fedt. 
Ciabatta-rundstykker halveres. 
Hver halvdel smøres med 1 tsk pesto. 
Mozzarella i lage dryppes godt af; skæres i skiver og lægges på de overskårne rundstykker; 5 kirsebærtomater lægges på hver pizza. 
Grilles under den forvarmede grill i ovnen på 2. rille fra oven i ca. 6 minutter. 
De bagte pizzaer krydres med salt og peber og pyntes med et par strimler frisk basilikum og pinjekernerne. 
--