Logo

Fyldt svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk olivenolie
3 skiver bacon i fine tern
1,4 kg svinekam uden svær
2 ½ dl frisk findelt brødkrumme
2 ½ dl frisk fennikel, finthakket
1 spsk hakket kapers
2 spsk fintklippet purløg
1 let sammenpisket æg
30 g smør
1 spsk olivenolie
1 ¼ dl sød sherry
1 ¼ dl appelsinsaft
2 spsk rødvinseddike
1 tsk fintreven appelsinskal

Forvarm ovnen til 180ºC.
Opvarm olie i en gryde.
Kom baconen på og rist den ved god varme 2 minutter eller til den er sprød.
Læg baconen på fedtsugende papir.

Puds svinekammen for fedt.
Skær et dybt indsnit på langs uden at skære helt igennem.
Bred kødet ud og bank det let med håndroden.

Bland brødkrumme, bacon, fennikel, kapers og purløg i en skål og rør det sammenpiskede æg i.
Fordel fyldet på kødet, rul stegen sammen og snør den med bomuldsgarn.

Smelt smør på en stegepande.
Brun stegen på alle sider ved god varme 3-4 minutter.
Tag den af panden og læg den i en bradepande.

Blad sherry, appelsinsaft, rødvinseddike og reven appelsinskal og kog stegepanden af.
Lad det koge 2 minutter.

Hæld stegeskyen over stegen og stil den i ovnen 1 ½ time eller til den er gennemstegt.
Fjern garnet omkring stegen, skær den i skiver og anret den på et fad.
Hæld stegeskyen over og server med dampede grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her