Logo

Fyldt svinekam med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2,5 kg mager svinekam med svær
200 g tørrede abrikoser
75 g hakket persille
3 fed hvidløg
revet skal af 2 appelsiner
 
Sværen ridses til svær på kammen.
Abrikoserne udblødes i vand i et par timer.
Persillen skylles og hakkes.
Abrikoserne hakkes groft, blandes med persille, finthakkede hvidløg og
revet appelsinskal.
Der skæres et snit igennem midten af svinekammen, pas på ikke at
skære igennem siden.
Fyldet stoppes ind i lommen.
Svinekammens svær krydres med salt.
Vand hældes i bunden af bradepanden.
Steges i ca. 2,5 time ved 160ºC.
Når der serveres steg med svær, skæres al synlig fedt af kød og svær
inden serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?