Logo

Jomfruhummerhaler i basilikumcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Køb friske rå jomfruhummere. Pil jomfruhummerhalerne fri af skallerne. Gem skallerne til en gang hummerbisque, eller smid dem væk, hvad der vil være synd, for der sidder så megen god smag i dem.
Varm ½ l fiskefond i en gryde. Tilsæt cremefraiche 38% og kog det ind til en lind creme. Køl den lidt ned og hæld den i en blender med det meste af en potte frisk basilikum. Den blendede creme hældes tilbage i gryden og varmes igennem. Smag til med salt og peber.
Imens ristes jomfruhummerhalerne i olivenolie og hakket hvidløg i ganske få minutter.
Anret hummerhalerne i en bunke på 4-5 stykker på små tallerkener, og hæld basilikumcremen rundt om.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her