Logo

Spanske lammemedaljoner på grill med citrussalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammemedaljoner
1 fed knust hvidløg
1 tsk rosen paprika
½ tsk tørret timian
1 spsk tør sherry
1 spsk olivenolie
salt

Salsa de mojo:
1 fed knust hvidløg
1 tsk kommen
1 tsk rosen paprika
1 tsk tørret timian
¼ dl olivenolie
¼ dl hvidvinseddike
½ dl vand
salt

Citrussalat:
2 røde grapefrugter
2 appelsiner
1 spsk rosiner
8 sorte oliven
1 spsk frisk hakket mynte
1 spsk tør sherry
1 håndfuld rucolasalat
friske mynteblade til pynt

Læg lammemedaljonerne i en marinade bestående af hvidløg, paprika, timian, sherry og olivenolie. Lad kødet trække i mindst 1 time i køleskab.

Til salsa sauteres hvidløg, kommen, paprika og timian i olivenolie 2 min. Kom hvidvinseddike og vand ved og lad det koge ind til det halve. Smag til med salt.

Skær skrællen af grape og appelsin, så den hvide hinde er væk. Skær grape- og appelsinfileterne fri af hinden, og læg dem i et fad. Bland med rosiner, oliven, hakket mynte og sherry. Lad salaten trække i mindst 1 time. Pynt med rucolasalt og friske mynteblade .

Grill lammemedaljonerne 31/2-4 min. på hver side på havegrillen eller grillpanden, og lad dem hvile tildækket 5 min. Krydr med salt. Anret lammemedaljonerne på tallerkener sammen med citrussalat, salsa de mojo og kogte kartofler og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her