Logo

Ernas Valnødderoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
1-2 tsk vaniljesukker
50-70 g hakkede valnødder
Rå hindbær jordbær eller brombær
Ca. ¼ l piskefløde

Pisk æg og sukker let og luftigt. Sigt hvedemel, bagepulver og vanilje. Vend forsigtigt melet i med en ske. Læg bagepapir i en bradepande ca. 20x25cm. Bred dejen ud og drys overfladen med hakkede nødder.
Bag i 7-8 min. Ved 225-250ºC. Det er meget vigtigt at den ikke får for meget, den må næsten ikke blive brun.
Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir. Pensl bagsiden med vand så det er let at trække papiret af. Læg papiret løst over igen, til dejen er helt kold.
Bland frugt med pisket flødeskum og fordel fyldet over kagen og rul den sammen.

Servering:
Den behøver ikke ekstra fløde, men det er en smagssag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her