500 g lammekød 
1 aubergine 
2 tomater 
8 skalotteløg 
3 spsk olivenolie 
2 fed hvidløg 
1 tsk rosmarin 
salt og peber 
4 bagekartofler 
Dressing: 
100 g flødeost naturel 
2 spsk cremefraiche 18% 
1 fed hvidløg 
1 bundt forårsløg 
salt og peber 
Rids kartoflerne, dryp lidt olie over og drys med salt. 
Pak kartoflerne ind i alufolie og bag dem i ovnen ved 200º i ca. 45 min. 
Imens tilberedes grillspiddene og dressingen. 
Dressing: 
Rør flødeost med cremefraiche. 
Tilsæt presset hvidløg og forårsløg skåret i skiver. 
Smag til med salt og peber. 
Grillspid: 
Skær auberginen i kvarte skiver. 
Drys med salt og lad dem trække i ca. 20 min. 
Skyl saltet af og tør auberginerne godt. 
Skær tomaterne i både og kødet i tern. Pil løgene. 
Rør en marinade af olie, presset hvidløg og rosmarin. 
Vend aubergine, tomater, kød og løg i marinaden. 
Sæt skiftevis aubergine, tomater, kød og løg på grillspid. 
Drys med salt og peber og grillsteg spiddene ca. 5 min. på hver side.