Logo

Spaghettigryde med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghettigryde med kyllingelever

2 løg

smør eller margarine

400 g dybfrossen kyllingelever

½ spsk re­ven citronskal fra usprøjtet frugt

1 bdt klippet persille

salt og peber

¼ tsk tørret oregano

1 portion kogt spaghetti - se Tillæg

1 ds flåede tomater

reven ost

Tilbehør: blandet salat

*

Hak løgene groft og lad dem snurre i smør eller margarine.

Tilsæt de optøede, groft hakkede kyllingelevere og rist det godt.

Drys med citronskal, persille, salt, peber og oregano og vend det hele i den frisk kogte spaghetti sammen med 1-2 spsk fedtstof og de afdryp­pede, ituskårne tomater.

Varm retten igennem og server den med reven ost og blandet salat. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her