Logo

Spaghetti siracusani

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor grøn peberfrugt
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, pressede
2 x 425 g flåede tomater, fra dåse
1 ½ dl vand
2 mellemstore squash, hakkede
1 spsk kapers, hakkede
3 spsk sorte oliven unden sten, hakkede
2 spsk friskhakket basilikum
salt og peber
500 g spaghetti eller linguine
50 g friskrevet parmesan, ved servering
 
Peberfrugten befries for frø og frøstol og snittes i smalle strimler.
Lien opvarmes på en stor pande.
Hvidløget sauteres ved lav varme i ½ min.
Derefter tilsættes peberfrugt, tomater, vand, squash, kapers og oliven. Koges igennem i 20 min under omrøring. tisæt basilikum, salt og peber og rør saucen igennem.
Imens koges pastaen i en stor gryde med rigeligt vand til den er netop mør.
Serveres i varme tallerkner med saucen ovenpå og med et godt drys
parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her