Logo

Spaghettigryde med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spaghettigryde med kyllingelever

2 løg

smør eller margarine

400 g dybfrossen kyllingelever

½ spsk re­ven citronskal fra usprøjtet frugt

1 bdt klippet persille

salt og peber

¼ tsk tørret oregano

1 portion kogt spaghetti - se Tillæg

1 ds flåede tomater

reven ost

Tilbehør: blandet salat

*

Hak løgene groft og lad dem snurre i smør eller margarine.

Tilsæt de optøede, groft hakkede kyllingelevere og rist det godt.

Drys med citronskal, persille, salt, peber og oregano og vend det hele i den frisk kogte spaghetti sammen med 1-2 spsk fedtstof og de afdryp­pede, ituskårne tomater.

Varm retten igennem og server den med reven ost og blandet salat. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ølstegt svineskank og vingeléSvineskankene får sprød svær og en lækker stegesky, som blandes med kogte linser....
• Laks i citronflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baskisk ovnæggekage med pølserOmeletter spises i Baskerlandet også på brød. En forskel er her, at æggekagen laves i...
• Æbletærter med vanilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!