Logo

Stines kartoffel og farsgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kartofler
400 g hakket kalv og flæsk
1 spsk smør
1-2 fed pressede hvidløg
1 ds flåede og hakkede tomater
1 tsk timian
Salt og peber
3 dl cremefraiche
3 dl reven ost
 
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem møre, hæld vandet fra og lad dem køle af.
Svits det hakkede kød i smør, til det tager farve og smuldrer.
Tilsæt presset hvidløg og flåede tomater og smag til med timian, salt og peber. Lad blandingen simre i 5 min.
Pil kartflerne og skær dem i skiver.
Læg skiverne i bunden af en surt form og fordel kødblandingen ovenpå.
Rør cremefraiche og 2 dl af osten sammen og fordel det over kødet.
Drys med resten af osten.
Gratiner retten i ovnen ved 200°C i ca. 30 min. eller til den er gyldenbrun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her