250 g  skært oksekød 
1 løg 
1 lille peberfrugt 
100 g  grønne bønner 
1 ds  koncentreret tomatpuré 
1 dl  skummetmælk 
1 tsk  Maizena 
1 spsk  paprika 
 salt
 peber 
2-3 dl  vand 
Skær kød og løg i tern og brun dette i en gryde - i en smule olie. 
Tilsæt tomatpuré, paprika og vand, og lad det simre i ca. 30 minutter. 
Mens kødet simrer, skæres peberen i tern og bønnerne i mindre stykker. 
Tilsættes efter de 30 min. og det hele koger yderligere ca. 15 min. 
Rør Maizenaen op med mælken. 
Efter endt kogetid tilsættes dette - lidt ad gangen og under omrøring.  Kog op indtil det har den rette jævning - efter smag.  
Server med kogte ris, salat og brød til.