Logo

Harefilet med savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

rygfileterne fra en hare
olivenolie
2 dl rødvin
1 klat smør
2 gulerødder
¼ selleri
1 savoykål
muskatnød
3 pærer
 
Læg fileterne i en skål og mariner i rødvin og olie i ca 30 minutter
Steg dem i ca 20 minutter på en pande med salt og peber.
Lad fileterne trække under et stykke alufolie i ca 2 minutter, og skær dem derefter skråt ud for at få større skiver.

Kålen: Gulerod og selleri snittes i helt små stykker.
Kålen skylles, og snittes i fine strimler.
Hæld derefter kogende vand over og lad dem stå i vandet i ca 5 min.
Hæld vandet fra.
Svits gulerod og selleri i smør.
Kom kålen i og varm godt igennem.
Smag til med salt og peber, samt lidt muskat..

Pærer: Skær pærerne i 8 både og fjern kernehuset.
Skralden skal blive på.
Lynsteg pærerne i smør.
De må ikke stege for længe, da de så bliver smattede.
Anret fileterne på en ”seng” af kål, med pærer omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her