rygfileterne fra en hare
olivenolie
2 dl rødvin
1 klat smør
2 gulerødder
¼ selleri
1 savoykål
muskatnød
3 pærer
Læg fileterne i en skål og mariner i rødvin og olie i ca 30 minutter
Steg dem i ca 20 minutter på en pande med salt og peber.
Lad fileterne trække under et stykke alufolie i ca 2 minutter, og skær dem derefter skråt ud for at få større skiver.
Kålen: Gulerod og selleri snittes i helt små stykker.
Kålen skylles, og snittes i fine strimler.
Hæld derefter kogende vand over og lad dem stå i vandet i ca 5 min.
Hæld vandet fra.
Svits gulerod og selleri i smør.
Kom kålen i og varm godt igennem.
Smag til med salt og peber, samt lidt muskat..
Pærer: Skær pærerne i 8 både og fjern kernehuset.
Skralden skal blive på.
Lynsteg pærerne i smør.
De må ikke stege for længe, da de så bliver smattede.
Anret fileterne på en ”seng” af kål, med pærer omkring.