Logo

Tyrkisk bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g bulgur (den grove slags)
fetaost
haricots verts
cherrytomater
oliven (helst de brune græske med sten)

Dressing:
olivenolie
balsamico eddike
hvidløg
dijon sennep
salt
peber

Bulguren sættes i blød med RIGELIGT vand i ca. 3-4 timer, hvorefter den får en lækker konsistens.
Bønnerne koges ca. 3-4 minutter. Cherrytomater skæres i halve. Fetaost skæres i firkanter.
Alle ingredienser (inkl. oliven) blandes sammen. (Bulguren skal ikke
koges!) og overhældes med dressing blandet i olie/eddike forhold 6:1.
Halve hvidløg og sennep tilsættes efter smag og behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her