Logo

Arabisches Reiterfleisch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En ret for rigtige "mandfolk"

1 kg groft hakket lamme-/okse-/hestekød
4 hakkede syltede agurker
2 hakkede løg
2 hakkede madæbler
1 kop sur fløde (kan syrnes med lidt citronsaft)
4 spsk ketchup
1 bæger høvlet peberrod
2 tsk sukker
2 æg
1 glas rom

Lamme-/okse-/hestekød svitses i en tykbundet gryde i 4 spske olivenolie.
Kom de hakkede syltede agurker, hakkede løg, hakkede madæbler, den sure fløde, ketchup, peberrod og sukker i og lad det simre til æbler og løg er glasagtige.
2 æg røres i og til sidst hældes 1 glas rom i under omrøring serveres varm med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her