Logo

Dampede risboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dampede risboller

200 g basmatiris

100 g ingefærrod

1 bdt. koriander

4 skalotteløg

2 spsk vegetabilsk olie

2 spsk kandiseret ingefær

6 spsk sursød sauce

 

Kog basmatirisen efter anvisningen på pakken, og lad den køle af.

Skræl ingefærroden, og skær den i skiver.

Skyl korianderen, slyng den tør, og snit bladene fint.

Pil 3 skalotteløg, og hak dem fint.

Steg dem sprøde i den varme olie og tag dem op.

Bland dem med kandiseret inge­fær og lidt koriandergrønt til fyld.

Beklæd en bambuskurv med korianderblade og ingefærskiver.

Form boller af den kogte ris med fugtige hænder.

Tryk en fordybning i dem, kom lidt af fyldet i, og form dem atter til boller.

Placer bollerne i en bambuskurv, skær det sidste skalotteløg i skiver, og drys det over.

Varm lidt vand op i wokken, anbring bambuskurven her­over, og lad den dampe i 10 min under låg.

Dryp lidt sursød sauce over bollerne, og server resten som dip.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her