4 skiver formbrød 
½ pakke frossen spinat i hele blade 
smør 
4 skiver kogt eller røget skinke 
1 spsk  hvedemel 
sennep 
1 ½ dl kaffefløde 
1 stk hårdkogt æg 
salt og peber 
muskat 
2 spsk  revet parmesan ost
 
Tø spinaten op i en sigte eller direkte i en kasserolle med 1 spsk  smør over ret stærk varme, så overflødig væde fordamper. 
Kog en stuvning af 1 spsk  smeltet smør, hvedemel og fløde. 
Smag til med usødet sennep, rør hakket hårdkogt æg i og tilsæt salt og peber efter smag. 
Læg spinat på brødskiverne og drys lidt salt, peber og revet muskat på. Læg skinkestrimlerne over og dæk med stuvningen, der drysses med revet parmesan ost. 
Gratiner ved 250°C på ovnens midterste rille til alt er varmt og overfladen let gylden.