Logo

Lammekølle provencale i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor lammekølle
5 - 10 fed hvidløg
rosmarin
2 kg kartofler
½ kg løg
2 -3 dåser flåede, hakkede tomater

Skræl kartoflerne og skær dem i cm-tykke skiver.
Stil dem til side.
Pil og skiv løgene.
Stil også dem til side.

Afpuds køllen.
Pil hvidløgene og skær dem i splitter.
Stik hvidløgssplitterne ind i køllen ved hjælp af spids skarp urtekniv med 5 cm mellemrum.
Fyld hele køllen.
Gnid køllen ind i salt og rosmarin.

Læg køllen i opvarmet ovn på rist over bradepande ved 275 gr i 15 min.
Efter 15 min kasseres fedtet fra bradepanden og kartoflerne placeres lagvis i denne og tomaterne og løgene blandes deri.
Ovnen sættes ned til 170ºC i 1 ½ time.

Køllen skæres til og tomat-kartoflerne anrettes i skåle.
Grøn salat og agurkesalat serveres til..

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her