Logo

Lammekølle som i Bretagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1500 g lammekølle

Marinade:
½ flaske rødvin
1 spsk estragon
salt
peber
1 tsk rosenpaprika
1 tsk edelsüss paprika
3 løg
2 fed hvidløg

Desuden:
1 porre
3 gulerødder
1 persillerod
125 g røget bacon
20 g smør/margerine
1 spsk hvedemel
2 cl. cognac
salt
peber
paprika
persille

Kom rødvin, estragon, salt, peber og paprika i en skål med løgene, der er skåret i ringe og finthakket hvidløg. Læg kødet i marinaden og lad det stå tildækket natten over.

Næste dag renses resten af grønsagerne og snittes fint. Skær den røgede bacon i terninger, der ristes i en stor gryde, et ovnfast fad eller bradepanden. Brun køllen på alle sider. Kom grønsagerne ved og halvdelen af marinaden. Dæk fadet til og stil køllen i ovnen ved 200 C i 1 ½ time.
Når køllen er færdig, tages den ud og holdes varm.

Kog bradepanden af med resten af marinaden. Si stegeskyen over i en gryde og jævn den med en smørbolle. Tag gryden fra varmen og rør cognac i. Smag saucen til med salt, peber og paprika. Hak persillen fint og drys den i saucen ved serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her