Logo

Lammekølle stegt på grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 40 min. Stegetid: ca. 1 ½ time Ikke fryse-egnet
(6 personer)

1 lamme kølle på ca. 1 ½ kg .
salt og peber
rosmarin
1 ½ kg kartofler
3-4 porrer
2-3 fed hvidløg (kan udelades)
1 bdt persille
50 g smør
ca. ½ liter oksebouillon

Få evt. slagteren til at udbene lammekøllen, så er den nemmere at skære ud.
Gnid den godt med krydderier. Kom skrællede, skivede kartofler i et ovnfast fad sammen med skivede porrer, knuste hvidløgsfed og hakket persille.
Læg lammekøllen herpå. Kom smørklatter over og hæld bouillonen i fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 175-200ºC i 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her