Logo

Grillet jomfruhummer med carchoffi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 jomfruhummer
100 g smør
basilikum
persille
hvidløg
flûtes
hakket flået tomat

Carchoffi:
200 g artiskokhjerter
løg
balsamico
olie
hvidløg
hakket persille
blandet salat

Jomfruhummeren klippes i hver side af skallen, som løsnes af.
Smør, hvidløg og krydderurter blandes sammen og lægges ovenpå og gratineres i ovn i ca. 3 - 4 min.
Serveres med flûtesskive, som er smurt med hakket tomat og dryppet med olie, som bages i 10 minutter ved 190ºC.

Carchoffi:
Artiskokhjerterne skæres i kvarter og blandes med finthakket løg, hvidløg og persille. Marineres med olie og balsamico i 10 min.
Serveres med blandet salat.
Kan bruges som forret sammen med skaldyr eller som appetizer

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her