Logo

Røget ål og snegle - Salvie, kastagneog og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

# Ingredienser 
4 stk røget ål
8 kogte vinbjergsnegle
4 kastanier
8 fed hvidløg
Salvie
Hønsefumet
Pastadej
1 æg til pensling
Koldt smør

* Tilberedning 
Kog hvidløgene op 3 gange i nyt hold koldt vand hver gang, så de bliver milde og møre.
Hak 4 fed hvidløg med 4 snegle samt lidt salvie og pak dem ind i 4 stk pastadej til 4 små ravioli.
Pensl dej kanten med æg.
Kog raviolierne al dente i saltet vand.
Varm ålestykkerne i ovnen.
Kog de sidste 4 snegle og 4 hvidløgsfed ind i hønsefumet'en og tilsæt iskoldt smør og salvie.
Anret alle ingredienser på varme tallerkener.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her