Logo

Kogt saltet ål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
1½ kg ål (store tykke)
peberrod
smør
porre 
laurbærblade
hele peberkorn


Ålene skal nedsaltes om efteråret.
Når de skal bruges, tages de op og lægges i koldt vand.
Efter en nat i det kolde vand er de udvandede, hvorefter de skal koges i ca. 20 min.
Ålene serveres sammen med kogte kartofler og smeltet smør.
Rå peberrod kommes på bordet for dem som ønsker det til ålen.
Ved Karrebæksminde spises de saltede ål gerne sammen med kogte porrer.
 
Tips: En festret fastelavns søndag eller nytårsaften på Stevns. En egnsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her