Logo

Couscous salat med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Couscous salat med peberfrugt


Her får du en yndlingsopskrift på couscous salat med den skønneste dressing ... evt også friske søde grønne ærter, lidt smuldret feta...

Server denne dejlige salat som tilbehør eller frokostret den er også velegnet som del af en buffet.

Arbejdstid: 20 min. Koge/trækketid: 15 min. Ikke fryseegnet. 2-4 personer.

 

#

75 g couscous (se info om couscous her)

50 g lyse rosiner

1 lille fed hvidløg

½ tsk salt

1 spsk olie

2 dl vand

1 lille rødløg

1 glas grillede peberfrugter i olie

1-2 spsk pinjekerner

8-10 grønne oliven

1 spsk kapers

1 bdt persille

1-2 spsk vineddike eller citronsaft

salt og peber

*

 

Vend couscous sammen med rosiner, knust hvidløg, salt og olie i en skål.

Hæld kogende vand over, rør rundt og læg låg på.

Lad couscoussen trække 10-15 min.

 

Snit imens det pillede rødløg i ganske tynde strimler.

Lad peberfrugterne dryppe af og skær dem i strimler.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.

Vend grønsagerne i couscoussen og tilsæt oliven, kapers, hakket persille og pinjekerner.

Smag til med vineddike eller citronsaft samt salt og peber.

 

Tips: Du kan selv lave grillede peberfrugter: Halver et par peberfrugter, læg dem på en oliesmurt bageplade med skindsiden opad og rist dem sorte under grillen i ovnen.

Dæk dem med et viskestykke og lad dem afkøle.

Træk skindet af dem, fjern frø og mellemvægge og skær dem i strimler.


Se flere dressinger og skønne salater her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her