2 ferskner
4 abrikoser
1 agurk
Saft af 1 ½ lime
1 spsk timianhonning
½ potte citronmelisse
4 kviste citrontimian (kan erstattes af almindelig timian) 
 
Agurkesuppe: Skræl agurken og blend den med saften af 1 lime og timianhonning. 
Stil "suppen" køligt.
Skær fersknerne i kvarte og abrikoserne i halve. 
Dryp den overskårne flade med limesaft og grill frugterne med kødsiden nedad i ca. 10 minutter.
Anret desserten i fx vandglas. 
Fardel frugten i glassene og drys med citronmelisse og citrontimian og kom "agurkesuppen" over. 
Stik en ske i glasset og server desserten.
 
Tips: Denne dessert er god til en picnic - dog ikke i glos, men i en lille klar frysepose: Portionsanret i poserne og slå en knude. Når desserten serveres, rulles posens sider ned, og desserten spises med en ske.
Dog et lille godt råd til gæsterne: Lad være med at stille
posen, før der er spist op ! !