Logo

Tærte med tun og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtedej:
5 g gær
1,5 dl vand
½ tsk salt
1 spsk rapsolie
1,5 dl (100 g) grahamsmel
2,5 dl (150 g) hvedemel
Fyld:
2 dåser tun i vand
1 lille dåse ananas i egen saft
2 æg
1 dl letmælk
½ tsk salt
1 knsp peber
 
Gæren opløses i væsken. Salt, olie og grahamsmel røres i
Dejen æltes smidig med hvedemel
Dejen stilles til hævning 1 time
Dejen rulles tyndt ud og lægges i et stort smurt tærtefad.
Bunden prikkes med en gaffel. Tærtebunden forbages ved 200°C i 8 min.
Tun og ananas dryppes af og fordeles i den forbagte tærtebund
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over
Tærten bages ved 175°C til æggemassen er stivnet – ca. ½ time

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her