Pasta: 
1 ½ l. vand 
1 tsk  salt 
150 g pasta sløjfer skruer eller muslinger 
 
Fyld: 
3 gulerødder 
200 g  squash 
1 spsk  oliven olie 
½ tsk  salt 
½ tsk  oregano 
lidt peber 
150 g  røget skinke (kylling kan også bruges) 
2 tomater 
1 æg 
2 ½ dl  letmælk 
1 dl  fløde 13 % 
 
Top: 1 dl  revet ost 
 
Kog pastaen, hæld vandet fra og kom den i et ovnfast fad penslet med 1 tsk  olie. 
Vask og skræl gulerødderne.
Skyl og riv squash og gulerødder.
Hæld olien i en gryde, varm olien op og skru ned.
Kom gulerødder og squash i gryden, svits og rør.
Kom oregano, salt og peber i gryden og rør.
Skær skinken (kyllingen) i tern og kom dem i gryden. 
Rør rundt og kog i 5 min.
Læg fyldet over pastaen. 
Skyl tomaterne, skær dem i skiver og læg dem ovenpå fyldet. 
Kom æg, mælk og fløde i en skål og pisk det sammen.
Hæld blandingen í fadet.
Drys ost over retten. 
Sæt fadet i en 225ºC varm ovn i 20-25 min. 
Server evt. med brød til.