150 g  hakkedet løg 
250 g  champignon skåret i kvarte
 lidt citronsaft
1 spsk  paprika 
 lille  drys karry
2-4 spsk  smør 
 salt og peber
 
Kødfyld: 
500 g  strudsesmåkød 
2-4 spsk  smør
1-2 spsk  hvedemel 
4 dl  hvidvin
1 spsk  tomatpure 
 piskefløde eller cremefraiche
I en fladbundet gryde sauteres de hakkede løg i smør. De må ikke blive brune. 
Tilsæt champignon og citronsaft. Rør godt rundt. 
Drys med paprika, karry, salt og peber. Lad det simre i 5 minutter. 
På en stegepande brunes strudsesmåkødet i smør. Drys med hvedemel og vand. Kødet må ikke gennemsteges. 
Kom det op i grønsagsgryden. 
Rør hvidvin med tomatpuré og hæld det over. Bland det godt. 
Varmes igennem og smages til med piskefløde eller cremefraiche. 
Serveres med kartoffelmos.