Logo

Krydret grønsagsgryde - Strudsganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakkedet løg
250 g champignon skåret i kvarte
lidt citronsaft
1 spsk paprika
lille drys karry
2-4 spsk smør
salt og peber

Kødfyld:
500 g strudsesmåkød
2-4 spsk smør
1-2 spsk hvedemel
4 dl hvidvin
1 spsk tomatpure
piskefløde eller cremefraiche

I en fladbundet gryde sauteres de hakkede løg i smør. De må ikke blive brune.
Tilsæt champignon og citronsaft. Rør godt rundt.
Drys med paprika, karry, salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
På en stegepande brunes strudsesmåkødet i smør. Drys med hvedemel og vand. Kødet må ikke gennemsteges.
Kom det op i grønsagsgryden.
Rør hvidvin med tomatpuré og hæld det over. Bland det godt.
Varmes igennem og smages til med piskefløde eller cremefraiche.
Serveres med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her