Logo

Kylling og kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingebryster uden skind og ben
15 g smør
1-2 skalotteløg
125 kantareller
1 spsk hvedemel
1 dl hønsebouillon
½ dl piskefløde
Salt og peber efter smag
Persilledrys
 
Skær kyllingebryst i strimler, og brun dem i smør i en gryde.
Tilsæt fintahkkede skalotteløg og rensede kantareller.
Lag det stege ca. 3 min., rør melet i, og spæd med bouillon og fløde.
Lad det simre 10 min.
Smag til med salt og peber og servér med persilledrys, ris og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her