
 
Lækker opskrift på tunburger, som er nem og lige til at gå
til med ingrediensliste og fremgangsmåde. Sund mad hele året.
Til 4 personer (brug
kun ¼ til 1 person). Tilberedningstid:
10 min. 
#
4 grove krydderboller 
1 lille klase druer 
1-2 forårsløg 
1 stilk blegselleri 
2-3 spsk Thousand lsland eller anden tyk dressing 
2 ds (à 180 g) tunfisk naturel 
1 hårdkogt æg 
hvidløgssalt 
salatblade 
*
1. Skær bollerne igennem og rist dem i ovnen til de er
gyldne. 
2. Halver druerne, fjern kernerne. 
Skær løg + blegselleri i tynde skiver. 
Bland det i dressingen. 
3. Hæld væden fra tunfisken. 
Skil kødet i flager og hak ægget fint. 
Vend begge dele i dressingen og smag til med hvidløgssalt. 
4. Dæk 4 halve krydderboller med salatblade. 
Fordel tunsalaten og læg de andre ½ boller over.