
 
En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat
eller som tilbehør til kød-, fjerkræ- eller fiskeretter. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. 
 
#
2-3 dl kogte ris 
1 rødløg 
1 rød peberfrugt 
2 stængler bladselleri 
 
Dressing: 
2 tsk karry 
1 tsk honning eller sukker 
1 spsk æbleeddike 
3 spsk kold presset olie 
salt og peber 
*
 
RØR dressingen sammen, og vend de kolde, kogte ris i. 
 
PIL rødløget og snit eller hak det fint. 
Rens peberfrugten, og skær den i strimler eller terninger. 
Rens bladselleristilkene, og snit dem fint er de grove, så
skræl dem let på ydersiden. 
 
BLAND grønsagerne irissalaten, og drys evt. med en
færdigkøbt salat-topping eller lidt ristede mandler eller kerner. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin