Logo

Radicchio med majroer feta og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 radicchio eller treviso
500 g majroer
100 g feta
50 g rosiner

Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk rødvinseddike med hindbær
salt

Vask majroerne godt og skrab eventuelt den hvide del.
Skær stilken fra og skær dem i tykke både.
Blancher dem i letsaltet vand i ca. 4 minutter.
Tag dem op og lad dem afkøle.
Pluk radicchioen i mundrette stykker og bland dem med majroer.
Ryst dressingen sammen og bland den i salaten.
Anret den på et fad.
Smuldr feta over og drys med rosiner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her