
# Ingredienser til Gullasch:
600 g skært oksekød i tern 
30 g margarine 
2 hakkede løg 
1 fed knust hvidløg 
2 tsk paprika 
salt, peber 
1 ds flåede tomater 
4 dl bouillon 
Tilbehør: Kartoffelmos, dampet broccoli og syltede asier
eller drueagurker 
* 
Tilberedning:
Brun fedtstoffet i en tykbundet gryde. 
Svits de hakkede løg kortvarigt og kom kødet i gryden. 
Svits videre til kødet er brunt. 
Drys hvidløg og paprika over og rør rundt. 
Hæld tomater og bouillon ved. 
Dæmp varmen og læg låg på gryden. 
Småkog retten ca. ¾-1 time for klump og halestykke. 
For yderlår og bov er stegetiden 1¼-1½ time. 
Spæd evt. lidt mere bouillon til, hvis for meget fordamper. 
 

 
Det er en misforståelse at der skal gulerødder i gullasch.