Logo

Pæresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15-20 mellemstore pærer
2 l. vand
2 glas hvidvin
125 g sukker
hel kanel
skallen af ½ citron
sukker efter smag
en pris salt
75 g fine sagogryn
små bagte boller
 
Pærerne skrælles, skæres i skiver og koges møre i vandet, de to glas vin, sukkeret og kanelen, hvorefter man lægger den ene halvdel af skiverne i suppeterrinen og presser den anden halvdel gennem puresigten.
Pureen koges derpå med vinen, citronskallen, det nødvendige sukker,
sagogrynene og saltet kommes i vandet, hvori pærerne er kogte.
Når grynene er klare hældes denne suppe sammen med pureen og hældes
i terrinen over små bagte boller og pæreskiverne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her