1 bundt forårsløg 
Ekstra jomfruolivenolie til grillning 
Maldon sea salt 
Friskkværnet sort peber 
 
Cherrytomat-suppe: 
3 løg finthakket 
4 fed hvidløg knust med lidt havsalt 
1 tsk  Chipotle i Adobo sauce finthakket (chili) 
1 kg  modne cherrytomater 
6 majskolber hylstret taget af og kerner skåret fri fra kolben 
ca. 6 dl  vand 
Maldon sea salt 
Friskkværnet sort peber 
 
Krydderurtedressing (giver ca. 3 ½ dl) : 
35 gram basilikum 
35 gram bredbladet persille 
20 gram mynte 
2 ½ dl  ekstra jomfruolivenolie 
Friskpresset saft af 1 citron 
 
Suppe :
Varm en stor gryde og hæld ekstra jomfruolivenolie ned i den. 
Tilsæt, løg, hvidløg og chipotle chili, krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. 
Sauter i 10 minutter. Tilsæt cherrytomaterne, majs og vandet. 
Kog ved svag varme i ca. 10 minutter.
Krydderurtedressing:
Pluk, vask og tør krydderurterne. Kom dem op i en blender og tilsæt 
ekstra jomfruolivenolie og citronsaft. Krydr med havsalt og friskkværnet 
sort peber. Blend. Opbevar dressingen i køleskabet.
Grillet forårsløg:
Varm en grillpande op, indtil den er rygende varm. 
Vend de hele forårsløg i ekstra jomfruolivenolie og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. 
Grill dem et par minutter på hver side. 
Tag dem af varmen og skær dem i grove stykker.
Servering: 
Hæld den varme suppe op i en skål. 
Kom forårsløg på toppen og pjask lidt krydderurtedressing henover suppen.