
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
2 blade savoykål 
250 g hakket oksekød 
½ rød peber 
½ løg 
2 spsk tomatpure 
Lidt paprika 
En lille håndfuld hakket persille 
½ dl ymer eller lignende 
Olie 
Salt og peber 
3 dl ris 
Plus 40 cm husholdningsfilm eller alufolie 
  
Risene koges i ca. 20 min. i dobbelt mængde let saltet vand i den lille gryde. 
Når de koger, tages de af blusset og står tildækket til de skal serveres. 
 
Kødet blandes med hakket rød peber samt salt og peber. 
Deles i to og lægges i midten af hver sit savoykålsblad. Bladet foldes om kødet. 
Rundt om bladet vikles alufolie, så kålbladet ikke åbner sig under kogning. 
Pakkerne sænkes ned i kogende vand i den store gryde, hvor de koger i 10 min. 
Lad kål pakkerne stå i kogevandet. 
Sæt panden på blusset og svits hakket løg på panden i olie. 
Tilsæt tomatpure, ymer og paprika. 
Persillen samt salt og peber kommes i. 
Vend risene i massen. 
Pak kålbladene ud af deres indpakning.