Logo

Hvidkålsgryde hurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 hvidkål
3 grønsags bouillonterninger
500 g hakket svine/kalvekød
salt og  peber
2 spsk olie
basilikum
estragon
flûtes
hvidløgssmør
*


En stor jerngryde varmes op med olie i. Kødet svitses til det er løst.
Hvidkålen skæres i strimler og svitses med.

Der skal røres godt under svitsningen.
Herefter hældes der vand over til det lige dækker kålen. (kålen afgiver også saft).
Bouillonterninger samt krydderierne tilsættes.
Læg låg på og småkog i ca. 20 minutter - og retten er klar til servering.


Serveres med varme flûtes og koldt hvidløgssmør + et glas koldt fadøl!





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her