Logo

Krydret råkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret råkost

 

En lidt anderledes råkost - sprængfyldt med gode vitaminer - rester er supergode i næste dags madpakke. På kun 20 minutter - måske snart din favorit

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

200 g hvidkål

200 g gulerødder

2 forårsløg

1-2 appelsiner

30 g salte mandler eller peanuts

 

Dressing:

1 spsk mørk sesamolie

1 spsk vineddike

1 spsk soja

1 tsk sukker

1 tsk fintrevet ingefær

salt og peber

*

 

Snit kålen papirtyndt på et skarpt rivejern.

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Snit forårsløg fint.

Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinen og skær frugtkødet ud mellem hinderne.

Pisk dressingen sammen og vend grønsager og frugt i.

Lad salaten trække 20 min. og anret med salte mandler eller peanuts.

 

TIPS: Erstat evt sesamolie med 1 spsk sesamfrø ristet i 1 spsk olie

 

Se mere lækkert tilbehør her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her