Logo

Mandelspecier 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g margarine
200 g sukker
1 spsk sirup
50 g mandler
1 tsk natron
300 g hvedemel

Margarine, sukker og sirup røres sammen.
Herefter køres de hakkede mandler, hvedemel og natron i.
Når massen er kørt sammen rulles den i pølser, som specier, stilles på køl ca. 1 times tid, skæres ud, ikke for tynde.
Bages ved 200°C. i 6-8 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her